PNL Timiș se pregătește de alegerile locale. Cinci scenarii și… Nicolae Robu

pnl timiș

PNL Timiș își va stabili candidatul la Primăria Timișoara cel târziu până la începutul anului 2024. Competiția internă e cu înscriși de voie și înscriși de… nevoie, iar dintre candidați nu este exclus Nicolae Robu. Așa cum nu sunt excluse nici alianțele.

Competiția internă din PNL Timiș, pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara, continuă. Sunt doar doi înscriși, dar nu e grabă.

„Sunt doi, plus încă vreo doi care care, chiar dacă nu se înscriu, oricum îi înscriem noi (!! – n.r.). Am mai am spus-o și cu alte ocazii. Pe lângă cCosmin Tabără și Sorin Supuran, nu eliminăm nici candidatura lui Nicolae Robu. Sunt și anumite candidaturi din afara partidului pe care le avem în vedere. Luna aceasta vom face al treilea sondaj de opinie pe Timișoara. Am făcut niște focus grupuri care să ne ajute să răspundem la anumite întrebări, să vedem anumite profiluri ale potențialilor candidați și anumite slăbiciuni sau puncte tari ale acestora”, explică președintele PNL Timiș, Alin Nica.

„Avem cinci scenarii”

Nica spune că în faza finală vor rămâne doi pretendenți. „Până la sfârșitul anului, începutul anului viitor, va rămâne unul singur, în jurul căruia să construim strategia electorală pentru 2024. Dacă n-am fi avut din ce alege, am fi avut o problemă reală. Dar dar chiar și așa, fiindcă avem destul de multe opțiuni, decizia nu este deloc ușoară, fiindcă a alege cea mai bună opțiune e o responsabilitate majoră față de timișoreni. Sunt convins că vom câștiga Primăria Timișoara”, continuă acesta.

Potrivit lui Nica, ar putea apărea și o alianță electorală. „E una dintre posibilitățile pe care le avem în vedere. Avem cinci scenarii în momentul de față cu care lucrăm, cinci scenarii care ne asigură câștigarea alegerilor în Timișoara. Sunt trei scenarii cu candidați membri PNL și două scenarii cu candidați care nu sunt membri PNL în momentul de față”, a mai spus Alin Nica.

About Post Author