Pavel Popescu vs. Eugen Teodorovici: Trăiți tragedia liliacului, aveți mintea scurtă / Nu am nimic scurt

pavel popescu

Audierea ministrului desemnat al Finanțelor, Florin Cîțu, a fost scena unui schimb ironic de replici între deputatul PNL, Pavel Popescu și senatorul PSD, Eugen Teodorovici. Cîțu a primit aviz negativ, însă acesta este doar consultativ.

În timpul audierii de luni a ministrului desemnat al Finanțelor, Florin Cîțu, senatorul PSD Eugen Teodorovici i-a dat acestuia niște sfaturi. Evident, din postura de fost ministru de Finanțe. Teodorovici a fost întrerupt de deputatul PNL de Timiș, Pavel Popescu.

„Încercăm să înțelegem tragedia asta a dumneavoastră, care este tragedia liliacului care nu înțelege dacă este mamifer sau pasăre. Nu știți dacă sunteți liberal sau socialist, la fel cum nu știți dacă puneți întrebări sau dacă dați sfaturi”, a spus Popescu. Deputatul de Timiș i-a transmis lui Teodorovici și că „are memorie scurtă”, pentru că uită că susținea măsuri propuse acum și de Florin Cîțu.

„Vă asigur, nu am nimic scurt”, a replicat Eugen Teodorovici. În urma audierilor din comisii, Florin Cîțu a primit aviz negativ. Acesta este consultativ.

About Post Author