24 ianuarie 2021

Pasajul din zona Polonă va intra în reabilitare. Momentan se caută firmă pentru documentație

polonă

Primăria Timișoara și-a amintit, în sfârșit, de pasajul din zona Polonă. Acesta are nevoie de reparații capitale, și încă de ceva vreme. Se caută acum firmă care să facă documentația premergătoare începerii efective a lucrărilor.

Pasajul IMAIA, din zona fostei fabrici de zahăr, pe drumul spre strada Polonă, ar fi trebuit să intre în reparații de mai mult timp. În toamna lui 2019, cei de la PMT admiteau că e nevoie de o intervenție și anunțau că se va face o expertiză tehnică a construcției.

Acum a fost lansată în sistemul național de achiziții publice licitația pentru „servicii de proiectare aferente obiectivului de investiții «DALI Reabilitare pasaj Slavici Polonă»”. Este vorba despre documentația necesară obținerii avizelor și acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism și obținerea acestora, documentația tehnico-economică faza DALI și asistența tehnică pe perioada elaborării proiectului tehnic și a execuției lucrărilor.

Suma maximă oferită este de aproape 145.000 lei. Ofertele pot fi depuse până în 9 noiembrie, contractul urmând să aibă o durată de 120 de zile. La finalul lui se va ști și cât costă reabilitarea pasajului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: