Site icon Stiri de Timisoara

Parcul Crăciunului, la final. Cu lasere și concert Adda / PROGRAM

parcul Crăciunului

Parcul Crăciunului de la Timișoara se închide joi seară. Au fost trei săptămâni… experimentale, în care o mulțime de oameni au venit, fie și numai din curiozitate, la Muzeul Satului, să vadă ce se întâmplă. Ultimul concert al ediției din 2021 o va avea ca invitată pe Adda.

Parcul Crăciunului a fost deschis în premieră la Muzeul Satului Bănățean, de la Pădurea Verde. CJ Timiș a vrut să organizeze un alt fel de târg de Crăciun, având în vedere și condițiile sanitare, cu păstrarea unor reguli de distanțare. Ultima zi în care parcul va fi deschis este joi, 23 decembrie. Vor fi evenimente dedicate copiilor, ateliere, spectacole de teatru, un show de lasere, un concert cu Adda, dar și o petrecere la ponton, care se va încheia la ora 22.

„Vă așteptăm cu voie bună în Parcul Crăciunului, joi, în ultima zi a acestei ediții. Am avut un sentiment pozitiv despre eveniment încă de la nivelul de idee, știind cât de important este să ieșim din acest context social tensionat, creat de pandemie. Vom face din el o tradiție, vom veni cu idei noi, multe culese săptămânile trecute de la vizitatori. Sunt încrezător că Parcul Crăciunului va deveni un punct de atracție în fiecare iarnă”, spune președintele CJ, Alin Nica.

Program

Scena mare

Zona Copiilor

În întregul parc

Moment special

Ponton Lounge

Accesul se face în baza certificatului verde sau a unei adeverințe care atestă rezultatul negativ al unui test Covid-19.

Exit mobile version