O singură ofertă la TimPark, pentru macaraua de ridicat mașini parcate ilegal

TimPark

foto: Poliția Locală Timișoara

TimPark își va cumpăra, cel mai probabil, autoutilitara de ridicat vehicule parcate aiurea de la o firmă din București. De la aceasta a venit singura ofertă la licitația pornită în luna noiembrie.

TimPark are nevoie de încă o mașină pentru ridicarea și transportul autovehiculelor parcate ilegal sau uitate prin oraș. Autoutilitara trebuie să fie diesel, cu Euro 6, cu macara, cu lungime carosabilă între 6,6 și 6,7 metri. Termenul de livrare este de maximum 250 zile de la data semnării contractului.

Ofertele era așteptate până în 5 decembrie, iar prețul maxim pe care TimPark vrea să-l plătească este de 928.200 de lei, cu TVA. S-a arătat interesată o singură firmă: Eurobody Hydraulics, din București. Societatea a fost înființată în 2015, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 8 milioane de lei și 52 de angajați.

Ultimele statistici de la Poliția Locală, arată că, în acest an, au fost ridicate peste 600 de mașini abandonate. Lor li se adaugă alte câteva sute parcate ilegal pe carosabil. În plus, de câteva săptămâni, pot fi ridicate și mașinile staţionate neregulamentar pe trotuare.

About Post Author