Noua șefă a DSP Timiș are un soț care face afaceri cu DSP Timiș

dsp

Vasile Rădulescu, soțul noii șefe a DSP Timiș, are o firmă al cărei principal client este… DSP. Firma oferă consultanță instituțiilor medicale din Timiș. Potivit Marianei Rădulescu, societatea ar fi „renunțat deja”.

Fosta directoare a DSP Timiș, Cornelia Malac, a fost demisă acum câteva zile, după mai multe gafe. Momentul în care nu a fost în stare să vorbească despre criza coronavirusului a devenit viral. Malac a rămas pe postul de director economic, iar în locul ei a fost numită Lucia Mariana Rădulescu, fost director executiv al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.

Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Mariana Rădulescu este soția lui Vasile Rădulescu, fost șef al Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului (OJPC) Timiș și administrator al unei firme fondate în 2005. Extrem Consult are mai multe contracte cu instituții medicale din județul Timiș. Între 2016 și 2019, firma a câștigat, printre altele, contracte în valoare cumulată de peste 200.000 de euro cu DSP Timiș. DGASPC Timiș, Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Jimbolia, Primăria Săcălaz sau Direcția de Prestării Servicii Timiș.

Mai mult, pe site-ul companiei lui Vasile Rădulescu DSP Timiș este prezentată drept principal beneficiar. Firma a prestat pentru instituția de sănătate publică servicii precum elaborare, implementare Sistem de Management ISO, control intern/managerial cf. OMFP 946/2005; elaborare, implementare control intern/managerial cf. OMFP 400/2015; OMFP 400/2015; OSGG 600/2018; evaluare / audit; instruire personal.

Contactată de libertatea.ro în legătură cu firma soțului ei și contractele pe care aceasta le are cu DSP, Lucia Mariana Rădulescu a răspuns „A renunțat deja”.

About Post Author