Muncitor căzut de pe schelă, în Primăria Lugoj. Are fracturi de craniu și de coaste

schelă

foto: Arhivă

Un angajat al Primăriei Lugoj a căzut, miercuri, de pe o schelă montată în instituție. Omul, care era în timpul programului de serviciu, a ajuns la spital la Timișoara. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 12. Muncitorul a căzut de pe o schelă, în Primăria Lugoj, de la o înălțime de aproximativ doi metri. El a fost dus de urgență la spital, întâi în oraș, iar apoi la Spitalul Județean Timișoara. „A amețit pe o schelă și a căzut. Când și-a revenit, a zis că i-a venit. Din ce înțeleg și-a rupt niște coaste și are și ceva fisură la craniu. Este zugrav, gletuia niște pereți”, spune primarul Claudiu Buciu.

Zugravul este acum internat în stare stabilă la Spitalul Județean Timișoara. „A ajuns la noi cu o fractură cranio-occipitală și fracturi costale, care au dus la un pneumotorax care a fost drenat. Deocamdată, starea lui este stabilă, dar trebuie să ținem cont că în orice traumatism evoluția pacientului în primele ore poate să fie impredictibilă”, explică Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

About Post Author