Mihai-Ionuț Mortan, de la USR, este cel mai nou consilier local

mihai-ionuț mortan

USR și-a completat grupul de consilieri de la Timișoara, la două luni de la demisia Aidei Szilagyi. Mihai-Ionuț Mortan a depus joi jurământul. Înaintea lui, pe lista partidului era Tiberiu Simionaș.

Mihai-Ionuț Mortan este cel mai nou consilier local de la Timișoara. USR-istul a depus jurământul joi după-amiază, completând grupul partidului, rămas în 12 membri, după demisia Aidei Szilagyi, survenită în luna noiembrie.

Mihai Mortan este absolvent al Facultății de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest și, în prezent, este manager de proiect informatic într-o companie multinațională. Este membru USR din 2018. Mortan are 41 de ani, este căsătorit și are o fetiță.

Înaintea noului consilier, pe lista cu care USR a participat la alegerile din septembrie 2020 se afla Tiberiu Simionaș. Acesta este de meserie inginer mecanic și, în septembrie 2022, a fost votat în CA de la STPT. Aida Szilagyi a demisionat din CL, după ce instanța i-a anulat o autorizație de construire pentru un bloc ridicat într-o zonă de case.

About Post Author