#metoo: Cum e în Franța și cum e în România, discuție pe marginea unui film

#metoo

Institutul Francez din Timișoara vă așteaptă la o proiecție și o dezbatere despre mișcarea #metoo. Aceasta are loc în contextul Festivalului de Film Francez care, în acest an, are în prim-plan realizatoare, actrițe și personaje feminine.

Miercuri, 7 octombrie, de la ora 18,30, în Aula Magna a Universității de Vest, va avea loc proiecția documentarului „#MeToo zguduie (inclusiv) Franța”, scris de Annette Lévy-Willard, care va fi prezentă la eveniment, și realizat de Anne Richard. Filmul a avut premiera la televiziunea franceză în 15 septembrie. El va fi urmat de o discuție despre ceea ce se întâmplă în Franța, dar și despre situația actuală din România. Vor participa autoarea Annette Lévy-Willard, conf. dr. Diana Mădroane (UVT) și artista Anca Gyemant (h.arta). Discuția va fi moderată de Tilla Rudel, directoarea Institutului Francez din Timișoara.

Filmul va avea subtitrare în limba română, iar dezbaterea va fi tradusă la căști. Purtarea măștii este obligatorie, iar numărul de locuri este limitat. Rezervarea este obligatorie și se face prin completarea unui formular.

About Post Author