Mesaje Ro-Alert, în 16 localități din Timiș

ro-alert

Departamentul pentru Situații de Urgență, prin IGSU, transmite, de vineri, mesaje preventive, prin intermediul sistemului Ro-Alert. Acestea vizează locuitorii din 16 orașe și comune din Timiș, în care rata de infectare cu coronavirus este ridicată.

În Timiș, mesajele Ro-Alert au fost trimise în Buziaș, Făget, Sânnicolau Mare, Belinț, Dudeștii Noi, Dudeștii Vechi, Dumbrăvița, Găvojdia, Ghiroda, Ghizela, Giroc, Moșnița Nouă, Șag, Saravale, Teremia Mare și Valcani.

Textul a fost următorul: „Alertă! În localitatea dvs nivelul de răspândire a COVID-19 este unul ridicat, peste 1,5 la 1.000 de locuitori. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs, sau celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura. Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețele comune și dezinfectați-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile!”.

Mare atenție! Cei de la ISU transmit că, în perioada următoare, și alte localități din județ vor primi astfel de mesaje preventive, în zonele unde sunt înregistrate sau sunt previzionate creșteri ale gradului de infectare.

About Post Author