Marius Craina: Am votat pentru toți timișorenii care cred într-o viață mai bună

marius craina

Medicul Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, a votat la Colegiul „F.S. Nitti” din Timișoara, împreună cu soția. Vrea să fie primarul Timișoarei pentru „o viață mai bună”.

Fostul director al Spitalului Județean Timișoara, candidat din partea partidului Pro România la Primăria Timișoara, spune că este convins de victorie, pentru că binele va învinge întotdeauna. El a mers la vot la ora 9.30, la Colegiul Economic „F.S. Nitti”, împreună cu soția.

„Am votat pentru modernizarea Timișoarei, pentru toți timișorenii care cred într-o viață mai bună, cu o calitate mai superioară, am votat pentru omul care cunoaște Timișoara din toate perspectivele, am votat pentru că binele va învinge întotdeauna. Având credință în Dumnezeu, sunt convins de victorie. Am votat din respect, din onoare pentru timișorenii care doresc această schimbare. Vă îndemn să ieșiți la vot. Fiecare vot contează. Toți oamenii au dreptul să își aleagă primarul care va conduce municipiul Timișoara în următorii patru ani de zile”, a declarat acesta la ieșirea de la vot.

About Post Author