25 ianuarie 2021

Marian Constantin Vasile, noul administrator public al Timișului

marian constantin vasile

N-a stat consilier personal al lui Alin Nica decât ceva mai mult de o săptămână. Acum are și funcție: Marian Constantin Vasile a fost numit administrator public al județului Timiș. Pentru că știe să atragă fonduri europene și e competent, explică Nica.

În urmă cu ceva mai mult de o săptămână, fostul liberal Marian Constantin Vasile era numit unul dintre consilierii personali ai președintelui Cj Timiș, Alin Nica. El a avansat foarte repede și, de acum, este noul administrator public.

„Este un om în care am încredere și despre care am toată convingerea că va face treabă bună pentru timișeni. Cred că este foarte important ca o astfel de funcție să fie ocupată de un om energic și cu experiență în administrarea județului, dar mai ales care să aibă o bună cunoaștere despre atragerea fondurilor europene. Am analizat o serie de propuneri, iar Marian Vasile a fost singurul care a răspuns tuturor criteriilor”, a explica Nica.

Vasile a fost vicepreședinte al CJ Timiș din partea PNL, dar, în toamna lui 2019, invocând păreri ireconciliabile, și-a dat demisia din partid. S-a înscris atunci în PLUS, dar a plecat repede și de acolo. El nu a putut fi contactat pentru a spune ce planuri are în noua funcție.

Postul de consilier personal lăsat liber a fost ocupat de Bogdan Ghelbere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: