Lovit cu un cuțit de iubita lui, un bărbat a ajuns la spital

cuțit

Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineață, după ce a fost lovit cu un cuțit de iubita lui. Nu e foarte clar ce s-a întâmplat între cei doi, dar se pare că femeia era băută.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, într-un apartament de pe strada Timiș, în zona Circumvalațiunii. Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi început să discute în contradictoriu cu iubita lui. Femeia, care are 41 de ani, a reacționat așa cum nu se aștepta: a luat un cuțit și l-a lovit în gât și în abdomen.

Chemate prin 112, la blocul în care locuiau cei doi au ajuns echipaje ale ambulanței și poliției. Victima a fost dusă la Clinicile Noi, iar agresoarea a ajuns la audieri la Secția 4 Poliție.

„Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Timiș din Timișoara, un bărbat a fost înjunghiat în zona gâtului și în zona abdomenului de către o femeie de 41 de ani. Polițiștii ajunși la fața locului efectuează verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timisoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmit reprezentanții IPJ.

About Post Author