Liceul Moisil, închis. Altă școală în scenariul roșu și una în galben

online

Apar cazuri de Covid în școli, așa că acestea se închid total sau parțial. Este și cazul a trei noi unități de învățământ din Timiș, printre care și una dintre școlile de top din Timișoara. Măsurile se aplică pentru următoarele 14 zile.

Prefectul Liliana Oneț a convocat marți o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în care s-a decis schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județul Timiș. Hotărârea a fost luată pe baza propunerii venite de la Inspectoratul Școlar al Județului Timiș, avându-se în vedere deciziile consiliilor de administrație ale școlilor, emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Iată decizia CJSU:

„Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Școala Gimnazială Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia, cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Se aprobă trecerea pe scenariul 2, (scenariul galben, hybrid learning) a Școlii Gimnaziale Parța, începând cu data de 22 septembrie.”

About Post Author