Site icon Stiri de Timisoara

Irina Rimes, în concert în Parcul Crăciunului

irina rimes

sursa foto: www.playtech.ro

Al treilea weekend din Parcul Crăciunului o aduce pe scena de la Muzeul Satului Bănățean pe Irina Rimes. Va fi și un show de lasere, iar duminică o echipă de la Direcția de Sănătate Publică va face… gulaș pentru vizitatori.

Cel de-al treilea weekend al Parcului Crăciunului începe vineri, 17 decembrie, o zi de doliu pentru eroii care și-au pierdut viața la Revoluția din 1989. De la ora 19, va avea loc un moment special, realizat cu ajutorul Bibliotecii Județene Timiș. Vizitatorii vor putea asista la o „lectură aprinsă”, interpretată la lumina lumânărilor, cu Marius Iacovania drept invitat special.

Sâmbătă, programul Parcului Crăciunului cuprinde spectacole, ateliere creative și multe ocazii de joacă pentru copii. Familiile sunt așteptate la „Veselie la cutie”, un spectacol marca Merlin, iar cei mai aventuroși pot încerca traseul Decathlon, patinoarul și mașinuțele tamponabile, toate gratuite. Etnia bulgară va fi prezentă cu muzică, dans și prezentare porturi populare, iar seara va avea loc un spectacol inedit de jonglerii. La Ponton Lounge va fi petrecerea tematică Take Off Winter Edition by ESD. Concertul cu Irina Rimes începe la ora 20 și va fi precedat de un show cu lasere.

Echipa DSP gătește pentru vizitatori

Duminică, 19 decembrie, în cadrul Ignatului, o echipă a Direcției de Sănătate Publică Timiș va pregăti peste 300 de porții de gulaș la ceaun. Acestea vor fi oferite gratuit, după-amiază, după ora 17, oaspeților, alături de alte produse tradiționale de porc pregătite într-una dintre curțile unei căsuțe etnice. Inițiativa coordonată de dr. Flavius Cioca, directorul DSP Timiș, își propune să încurajeze voluntariatul pentru comunitate și să aducă instituția mai aproape de publicul timișorean.

Programul artistic va fi asigurat de mai multe ansambluri folclorice din județ, care vor urca pe scena de la Muzeul Satului pe toată durata zilei.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, orele 11 – 22, în perioada 4 – 23 decembrie. Programul complet poate fi găsit aici. Intrarea este gratuită, iar accesul este permis în baza certificatului verde sau a unei adeverințe care atestă rezultatul negativ de la un test Covid-19.

Exit mobile version