Ionuț Nasleu, exclus din PNL. Încă nu s-a decis dacă face contestație

nasleu

Fosta mână dreaptă a lui Nicolae Robu, actualul director de la Piețe SA, Ionuț Nasleu, a fost dat afară din PNL. Biroul Politic Local Timișoara a votat, aproape în unanimitate, miercuri, excluderea sa. Nasleu nu a fost la ședință.

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut. Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam (…) Unde sunt Bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place?”, e doar o parte din postarea care l-a lăsat pe Ionuț Nasleu fără carnet de partid PNL.

Directorul de la Piețe SA a fost exclus din partid. 30 din cei 31 membri din Biroul Politic Local Timișoara au votat pentru asta, un vot fiind anulat. „Motivele excluderii sunt limbajul și atitudinea total necorespunzătoare față de largi categorii de persoane. Acestea nu sunt în spiritul și respectul pe care PNL le promovează. Atitudinile xenofobe sau extremiste nu se potrivesc cu direcția pe care noi dorim s-o imprimăm PNL. Suntem hotărâți să ne debarasăm de toți cei care nu respectă principiile și valorile PNL și care aduc atingere imaginii partidului”, ne-a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Nasleu a fost invitat la ședință, dar nu a vrut să participe. În urmă cu o săptămână, primarul Dominic Fritz anunța că îi așteaptă „demisia de onoare” din funcția de director al SC Piețe SA, tot din cauza acelorași declarații. Ionuț Nasleu a fost unul dintre oamenii de încredere ai fostului primar Nicolae Robu. Înainte să intre în PNL, el a fost membru PRM, partid din partea căruia a și fost, pentru o scurtă perioadă, senator.

„Trebuie să continui la piețe”

Ionuț Nasleu nu intenționează să plece de bună voie de la Piețe. „Nu-mi dau demisia. Eu am dat un concurs, mai am aproape trei ani de mandat, am început munca și trebuie să continui la piețe. Am intabulat toate piețele, trebuie să ținem piețele în lupta cu Covid”, spune acesta. Pe de altă parte, el consideră că este victima unui abuz. „Mi se pare abuzivă excluderea din PNL. Oare de ce când îl înjurau toți pe domnul Robu nimeni nu s-a autosesizat? Am cale de atac, dar nu am luat o decizie. Mă concentrez la bunul mers al piețelor”, a completat Nasleu.

About Post Author