Site icon Stiri de Timisoara

Faberland. Târg de Crăciun cu foc de tabără și produse locale

faber

Nu aveți încă idei de cadouri pentru cei dragi? Și nici nu sunteți în dispoziția de a cutreiera agitați magazinele? Haideți în weekend la Faber, unde e un târg de Crăciun un pic altfel.

În perioada 18 – 19 decembrie, Faber.community se transformă în Faberland, un târg de Crăciun care include cu precădere inițiative sustenabile.

Veți găsi aici mâncare și băuturi gătite cu drag și fără grabă de către Ambasada, Mâncurry, Tuma Mobile Food și Vurgăr Caravan, dar și lucruri meșteșugite cu atenție de arhitecții For, creativii din comunitatea building.a.community și invitații lor. Muzica ambientală va fi asigurată de DJ-i precum Ulises, Search DiP și who:ratio, și veți găsi, de asemenea, un foc de tabără, decoruri și atmosferă unică asigurate de Spontan.

Veți putea vizita toate spațiile Faber: atelierul arhitecților de la For, bistro-ul Ambasada sau atelierele din building.a.community, printre care Harababura Vintage, OilRight, Gruni sau Ludic. În sala multifuncțională veți găsi alte standuri ale creativilor din oraș: Librarul cu papion, Soso Skin, Atelier Bobar Deco etc. Curtea va fi animată cu cei de la Azur, care vor invita vizitatorii să descopere și atelierele Lapsus sau Artouching.

Târgul va fi deschis sâmbătă, 18, și duminică, 19 decembrie, între orele 12 și 21. Și, dacă încă nu știți unde e Faber, iată și adresa: strada Peneș Curcanul 4-5, lângă Piața Badea Cârțan.

Exit mobile version