Endava caută specialiști IT pentru centrul din Timișoara

endava

Endava Timișoara, centrul de dezvoltare software al companiei britanice, unul dintre cei mai mari angajatori din România, este în căutare de specialiști IT.

Rolurile disponibile în cadrul centrului din Timișoara sunt cele de Java Developers, Front-end Developers, DevOps engineers, Business Analysts și Project Managers, .NET Developers, Data Engineers și QA Engineers. Locurile de muncă disponibile pot fi consultate pe pagina de cariere a companiei.

Pe piața locală, compania continuă să se concentreze pe dezvoltarea de programe alături de comunitățile tehnice și să organizeze regulat evenimente dedicate acestei comunități. Până acum au avut loc două ediții ale evenimentului Connect IT, cu speakers valoroși din comunitatea tech, dar și o ediție Tech Flow, un eveniment tehnic apărut din dorința de a reuni profesioniștii IT pentru schimb de experiență și discuții de calitate.

Compania înregistreaza o creștere a numărului de locuri de muncă în această perioadă de toamnă, ca urmare a unei evoluții în zona serviciilor de digitizare la nivel global. Până acum, la Timișoara, angajații companiei, au posibilitatea să lucreze de acasă și toate activitățile de recrutare si integrare a noilor colegi în activitatea companiei au loc acum exclusiv online. Activitățile interne sunt gândite și pregătite având în prim plan nevoile și starea de bine a angajaților – în continuare sunt organizate, chiar dacă în format online, evenimente de socializare, de well-being, cluburile de carte si de film. Toate acțiunile au un singur scop: ca fiecare angajat să simtă în continuare că face parte din echipa Endava!

„Important este să livrăm calitate”

Odată cu izbucnirea pandemiei globale de COVID-19, prioritatea companiei a fost să asigure starea de bine și sănătatea angajaților săi și a familiilor acestora. În acest scop, Endava lucrează împreună cu clienții săi pentru a se adapta la caracteristicile noului context, a păstra locurile de muncă și a crește gradul de siguranță al angajaților.

„În ciuda situației generale, am reușit să oferim în continuare stabilitate, dar și perspective pentru dezvoltarea ulterioară a carierei. Nu avem un număr fix de poziții deschise la Timișoara, iar această flexibilitate ne permite să ne adaptăm și să susținem proiectele actuale și viitoare ale clienților noștri. Pentru noi e foarte important să livrăm calitate, dar în același timp să avem în minte și starea de bine a colegilor nostri implicați în proiecte. În acest moment, căutăm colegi care doresc să crească alături de noi”, a declarat Iulian Tatarcan, manager al centrului Endava din Timișoara. La data de 4 noiembrie 2020, Endava înregistra o capitalizare bursieră de 3,61 miliarde dolari pe Bursa din New York.

About Post Author