Embargo Hub, la o nouă ediție. Două zile de distracție la Dudeștii Vechi

embargo

Reîncep serile Embargo Hub la Dudeştii Vechi. Sunt ateliere de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, dar și degustări de produse tradiționale. Este invitată întreaga comunitate locală, dar nu numai.

Proiectul Embargo Hub s-a născut după cea de-a doua ediție a festivalului Embargo Fest, din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală. Organizatorii lui cred că viitorul acestei zone este agricultura, nu sondele de gaze și petrol. Toată Câmpia de Vest este concesionată spre explorare si exploatare de gaze și petrol, fiind ridicate deja mai multe sonde în Jimbolia, Dudeștii Vechi și Beba-Veche.

Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în iulie și a adunat peste 300 de oameni într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Base. Al doua are loc în 16 și 17 august, în paralel cu zilele comunei, eveniment organizat de Primaria Dudeștii Vechi. Pe scena din centrul comunei va urca sâmbătă, 17 august, Neda Ukraden.

Embargo Hub înseamnă ateliere de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacole de teatru pentru copii.

Vineri, 16 august

Electric Base
ora 23 – Midiportal
ora 1 – concert Grave for Sale
ora 2 – Zoleevee
ora 4 – Navzar/Midiportal

Sâmbătă, 17 august

Sediul UBBR, Dudeștii-Vechi
ora 16 – Ia Călătoare, expoziție de costume tradiționale și atelier de cusut organizat de Asociația Culturala ART Protocol
ora 17 – atelier de pictură pe față și tatuaje pentru copii
ora 18 – Ursul Păcălit de Vulpe, Teatrul Merlin

Electric Base
ora 23 – Midiportal
ora 1 – Adriano Nunez
ora 3 – Chriss Zahary
ora 5 – Midiportal

Mai multe informaţii găsiţi pe www.embargofest.com, www.facebook.com/embargofest şi www.instagram.com/embargofest

About Post Author