Dumitru Boboi, candidatul PSD la Primăria Săcălaz: Ne bazăm pe sprijinul Consiliului Județean Timiș

săcălaz

Domnule Boboi, candidați pentru funcția de primar al comunei Săcălaz. Ce v-a determinat să vă înscrieți în această competiție electorală?

Răspunsul este cât se poate de simplu: direcția greșită în care ne îndreptăm. Chiar vorbeam cu oamenii din Săcălaz, Beregsău Mare și Beregsău Mic și îi rugam să viziteze alte comune periurbane Timișoarei și să vadă diferențele. Șag, Giroc, Dumbrăvița, Sânandrei și așa mai departe, toate sunt comune mult mai dezvoltate decât Săcălaz.

Noi am rămas cu mult în urmă la toate capitolele: infrastructură rutieră, de sănătate, școlară, utilități publice și lista poate continua. Iar faptul că suntem unde suntem este rezultatul unui management defectuos al actualului primar. Lucrurile trebuie să se schimbe, să recuperăm decalajele față de celelalte comune din jurul Timișoarei.

Cum poate fi recuperat acest decalaj despre care vorbiți?

Prin investiții și proiecte majore care să impacteze calitatea vieții oamenilor. Cum este posibil ca, în anul 2024, într-o comună foarte apropiată de Timișoara să nu existe apă potabilă în fiecare casă? Astfel de lucruri nu vor mai exista, iar noi ne propunem să avem toate drumurile asfaltate, să rezolvăm problema canalizării, a locurilor de joacă pentru copii, construirea cel puțin a unei creșe noi, dotarea cu echipamente video a grădinițelor și a școlilor, baze de agrement pentru toate cele trei localități: teren sintetic, o piscină și spații amenajate pentru diferitele activități ale comunității locale și multe altele. Dar toate acestea nu le poate face un singur om, așa că am o echipă de consilieri ai Partidului Social Democrat în care eu am mare încredere, sunt oameni care pot aduce un mare plus comunității în care trăim.

Pentru devoltarea unei localități este foarte importantă colaborarea cu Consiliul Județean. Cum vedeți dumneavostră această relație, primărie – CJT?

Sprijinul pe care o primărie îl poate primi de la Consiliul Județean este foarte important, iar eu mă bazez mult pe colaborarea cu viitorul președinte al CJ Timiș, Alfred Simonis. Îl cunosc foarte bine, știu ce fel de om este, dar mai ales cât este de dedicat comunităților locale. Banii pentru drumuri sau cei pentru echilibrarea bugetară, sume care vin de la Consiliul Județean, contează mult, dar nu doar aceștia. Este nevoie de un sprijin real din partea președintelui CJ pentru a putea implementa proiecte mari și sunt convins că vom fi susținuți de Alfred Simonis.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
Executat de First News Media SRL
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

About Post Author