Dominic Fritz, întrebat dacă ar vrea să fie președinte: Nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine

dominic fritz

foto: Arhivă

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, nu exclude… o viitoare candidatură la președinția României! Dar asta nu înseamnă că se gândește la așa ceva. Prioritățile lui Fritz sunt altele în acest moment.

Declarație interesantă a lui Dominic Fritz, invitat la o emisiune de la Digi24. „V-au întrebat mulți după victoria de duminică dacă într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat nu vă gândiți, odată ce luați cetățenia, și să reproduceți succesul unui alt etnic german la președinție?”, a fost întrebat primarul ales al Timișoarei.

„În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum trei ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a răspuns Fritz.

Dominic Fritz, în vârstă de 37 de ani, a fost ales în 27 septembrie primar al Timișoarei. El a candidat din partea USR PLUS și l-a învins fără drept de apel pe Nicolae Robu, primarul în funcție de două mandate. Diferența dintre cei doi a fost de peste 21.000 voturi. Fritz este născut în Germania și încă nu are cetățenie română. USR PLUS va deține majoritatea locurilor și în Consiliul Local Timișoara, unde va avea 13 reprezentanți.

About Post Author