Site icon Stiri de Timisoara

Dominic Fritz ar putea fi învestit la finele săptămânii viitoare. S-a dat termen la contestații

dominic fritz

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, va afla în ziua în care ar fi trebuit învestit dacă… va fi învestit. Tribunalul Timiș a dat termen pentru cele trei contestații.

Dominic Fritz ar fi trebuit să-și preia biroul de pe CD Loga 1 marți, 27 octombrie. Acest lucru nu se va întâmpla, pentru că, în 22 octombrie, Tribunalul Timiș a înregistrat trei contestații ale validării mandatului său de primar. Acestea au fost depuse de Călin Narcis Petrescu, fost realizator de emisiuni radio, Monica Hărmănescu, fost cadru didactic la USAB, și Adrian Popescu, avocat, care a candidat, din partea ALDE, la PMT. Acesta a adunat exact 548 de voturi.

Dosarul a fost înregistrat la Secția I Civilă a Tribunalului Timiș și a primit termen de soluționare marți, 27 octombrie. După ce va fi dată o sentință, va mai dura câteva zile până la învestire.

„Nu știu care este motivul acestor contestații, cred că sunt motive diferite, am înțeles că unul este un contracandidat de la ALDE, altul este, nu știu, un membru PNL… Cred că sunt oameni care nu se pot obișnui cu gândul că voi fi primarul Timișoarei. Pe mine asta nu mă deranjează. Mergem înainte și mă bucur să fiu învestit, săptămâna viitoare, după ce avem sentința definitivă”, a spus primarul ales Dominic Fritz.

Dacă totul merge bine, Fritz ar putea să-și preia mandatul la finele săptămânii viitoare.

Exit mobile version