Despre crimă și ce duce către ea. La Conferința Națională de Criminalistică

crimă

Ce se află în spatele dorinței de a comite o crimă? Frustrări, nevoi financiare, probleme mintale? Sunt întrebări la care se caută mereu răspunsuri.Studenții la Drept de la UVT vă propun trei zile de astfel de întrebări și răspunsuri. La Conferința Națională de Criminalistică.

Realitatea nu e niciodată previzibilă. Imaginația unui om poate ajunge în locuri în care nimeni altcineva nu ar putea ajunge vreodată. În plus, viața depăşeşte, de multe ori, imaginația celor mai mari regizori. Profilul celui care comite o crimă este complex, iar răspunderea este şi ea pe măsură. Ce se află în spatele dorinței de a ucide pe cineva? Frustrări, nevoi financiare, probleme mintale?

„Pregăteşte-te de 3 zile pline de suspans şi fiori reci. ELSA Timișoara, prin intermediul departamentului Seminare & Conferințe, vă invită la Conferința Națională de Criminalistică, organizată în cadrul Facultății de Drept”, sună invitația studenților la Drept. ELSA – Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept este cea mai mare organizaţie a studenţilor în drept si a tinerilor jurişti din lume.

Conferința are loc în perioada 24-26 martie, la Facultatea de Drept a UVT. Intrarea este liberă, iar programul și invitații vor fi anunțați în curând.

About Post Author