Site icon Stiri de Timisoara

Cursuri la Școala de Arte. Puteți alege din 18 specialități

școala de arte

Vă place să cântați, să dansați sau să pictați? Vă pasionează arta decorativă sau designul vestimentar? Puteți învăța mai multe despre micile voastre pasiuni, la cursurile organizate, de la 1 februarie, de Școala de Arte. Au început înscrierile.

Școala de Arte din Timișoara a fost, de-a lungul vremii, o adevărată rampă de lansare pentru artiști din diferite domenii, care au făcut aici primii pași în carieră. Puteți încerca și voi, la cursurile care vor începe de la 1 februarie.

Până în 21 ianuarie se pot face înscrieri. Profesori, instructori, corepetitori, săli de clase dotate cu cea mai performantă aparatură, o clădire istorică și o atmosferă creativă și prietenoasă – asta vă așteaptă. Cursurile de formare artistică sunt următoarele: canto muzică populară, canto muzică ușoară, canto muzică clasică, muzică religioasă, cantori bisericești, pictură, grafică, pictură pentru copii, sculptură, pictură, artă decorativă, tehnici în icoană, design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern, balet pentru copii, instructor dans popular- dansuri populare, curs meșteșugari (cioplitori în lemn, olărit, ceramică, artă decorativă), vioară, pian, acordeon/armonică sârbească, safoxon sopran, taragot, saxofon alto, clarinet, orgă electronică, chitară.

Evaluările vor avea loc în perioada 25 – 26 ianuarie, între orele 12 și 17, iar rezultatele vor fi afișate în 31 ianuarie. Mai multe detalii găsiți aici.

Exit mobile version