Site icon Stiri de Timisoara

Cum scăpați de brazii de Crăciun. Îi puteți duce și la centrele de colectare

brazii de Crăciun

Au trecut sărbătorile și veți scoate brazii împodobiți de Crăciun. În acest an sunt mai multe modalități prin care puteți scăpa de ei, fără teama că veți fi amendați. Îi adună două societăți de salubrizare, dar îi puteți duce și direct la centrele de colectare.

„Dacă anul acesta de Crăciun ai împodobit un brad natural, atunci trebuie să știi unde trebuie dus după sărbători. La Timișoara, el poate fi pus lângă recipientele de colectare separată sau poate fi dus la unul dintre cele patru centre de colectare”, transmite Retim.

Cele patru centre de colectare ale Retim sunt deschise în Calea Torontalului 94, Calea Moșniței 2-4, str. Avram Imbroane 70, Calea Chișodei. Primele trei au orar identic: luni – vineri, orele 9-19, respectiv sâmbăta, orele 8 – 16. Centrul din zona Șagului este deschis de luni până vineri, între orele 9 și 17, iar sâmbăta, între orele 8 și 16.

Cei care locuiesc în Zona 1 Rural Timiș sau Zona 0 Ghizela sunt invitați să se adreseze primăriilor, care vor ridica brazii prin servicii proprii sau alte companii de salubrizare stradală.

Tot de pe stradă vor ridica brazii și mașinile Transclean, societatea cu care PMT are contract pentru colectarea deșeurilor vegetale. Acestea au un program săptămânal în baza căruia se intervine în fiecare zonă din oraș.

Exit mobile version