Cosmin Șandru (PNL): Facem echipă pentru Timișul puternic

cosmin șandru

Liberalii din Timiș se pregătesc de alegerile de anul viitor. Peste 45 de primar s-au întâlnit miercuri, alături d alți fruntași ai partidului, la o discuție despre proiecte comune de investiții, dar și propuneri pentru comune și orașe moderne.

„Facem echipă pentru Timișul puternic! Dezvoltarea unitară a județului, proiecte comune de investiții, propuneri pentru comune și orașe moderne, toate au fost subiectele întâlnirii cu primarii liberali din Timiș. Au fost peste 45 de oameni care reprezintă comunitățile timișene cu responsabilitate și care fac eforturi importante pentru ca fiecare cetățean să găsească oportunități acolo unde locuiește”, spune deputatul PNL Cosmin Șandru.

Potrivit acestuia, „unitate, continuitate și viziune sunt trei principii în care credem și de la care nu ne abatem indiferent de vremuri sau de vremelnici”.

„Timișenii așteaptă să simtă cu adevărat că dezvoltarea nu este doar o lozincă fluturată atunci când mergem să le cerem votul. De aceea, am decis să consolidăm parteneriatul dintre comunități și consiliul județean, să comunicăm mai mult și mai bine și să dovedim că proiectele liberale sunt cele care garantează succesul tranziției către localități de care să fie mândri”, conchide Șandru.

About Post Author