Cornelia Malac, înlocuită de la șefia DSP Timiș

cornelia malac

Șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, Cornelia Malac, a fost schimbată din funcție. Va rămâne însă director economic, iar în locul ei va fi numită Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv al CJAS Timiș.

Criza coronavirusului a făcut o „victimă” la Timișoara. Este vorba despre Cornelia Malac, directorul DSP Timiș. Aceasta a devenit celebră după ce n-a reușit, într-o conferință de presă, să rostească în mod coerent două fraze despre situația din ziua respectivă. S-a întâmplat chiar în ziua în care a fost confirmat, la Timișoara, primul caz de infectare cu noul coronavirus. Malac și-a motivat incoerența spunând că era foarte obosită.

Felul în care Cornelia Malac a gestionat situația n-a fost considerat potrivit nici de Ministerul Sănătății. Potrivit sursadevest.ro, Corpul de control a venit la Timișoara și concluzia a fost că se impune înlocuirea acesteia. Malac a fost instalată director al DSP Timiș în toamna trecută. În locul ei va fi numită acum, tot în regim interimar, cu delegație, Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv al CJAS Timiș. Malac rămâne pe postul de director economic, pe care îl ocupa până să fie director „plin”.

About Post Author