Cornel Dumitraș, candidatul PSD la Primăria Periam: Lucrurile se îndreaptă în direcția pe care ne-o dorim (P)

cornel dumitras

Domnule Dumitraș, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Periam. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Decizia de a candida din nou a venit natural, având în vedere că îmi doresc să duc la bun sfârșit proiectele demarate în actualul mandat, dar și pentru că simt că mai pot oferi multe locului în care m-am născut și concetățenilor mei. Cei 12 ani de când ocup această funcție se traduc prin multă muncă, multe proiecte implementate, dar și multe satisfacții că lucrurile în comuna noastră se îndreaptă în direcția spre care ne dorim cu toții.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Printre proiectele trasate ca prioritare și pe care le voi demara în cel mai scurt timp se află construirea unui bazin de înot didactic, obiectiv pentru care s-a semnat deja contractual de finanțare prin Compania Națională de Investiții și pentru care a fost finalizată licitația publică pentru execuția lucrării, modernizarea infrastructurii rutiere prin construirea de șanțuri pluviale și accese la toate locuințele din comună, care se află deja în faza de implementare, construirea unui bloc cu 15 locuințe pentru tineri în zona „Remmel”, prin ANL, construirea unui parc de aventură la Periam Port, dar și construirea unor piste de biciclete în localitate.

În momentul de față sunt în curs de implementare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, două piste: una de 3 km între stadionul Clubului Sportiv Avântul Periam și sala de sport multifuncțională din centrul comunei, iar cealaltă, de 5 km între sala de sport multifuncțională din centrul comunei și zona Periam Port.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căreia candidează liderul partidului dumneavoastră, Alfred Simonis?

Am văzut cu toții ce a realizat domnul Alfred Simonis și cât a ajutat primăriile din postura de președinte al Camerei Deputaților, astfel că am convingerea că din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele noastre.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
Executat de First News Media SRL
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

About Post Author