Copil înecat în râul Timiș, la Chevereșu Mare

chevereșu mare

Tragedie la Chevereșu Mare. Un băiat de 11 ani s-a înecat, duminică după-amiază, în Timiș. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el.

Un apel la 112 făcut duminică după-amiază, în jurul orei 17,30, a anunțat că un băiat de 11 de ani a căzut în râul Timiș, în zona taberei de copii din Chevereșu Mare.

„ISU Timiș a dispus deplasarea următoarelor forșe: Stația Buziaș – un Duster, o barcă, un echipaj SMURD și 5 subofițeri, Detașamentul 1 Timișoara – o autospecială de scafandri, un Duster, două bărci, un scafandru și patru subofițeri, Detașamentul 2 Timișoara – un Duster, o barcă, doi subofițeri, Detașamentul Lugoj – un microbuz VW Crafter, o barcă și trei subofițeri. De asemenea, la fața locului s-a deplasat ofițerul de serviciu în dispecerat, cu o autospecială de serviciu, și a fost solicitat și serviciul Voluntar SALVO FOC al Primăriei Timișoara. Totodată, la solicitarea ISU Timiș către IGSU, s-a dispus deplasarea a doi scafandri din județul Arad și un scafandru din județul Hunedoara”, au transmis pompierii.

Băiatul a fost găsit și scos din apă în stop cardio-respirator. El a fost preluat de echipajul SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, la ora 19,24, copilul a fost declarat decedat de mediul aflat la fața locului.

About Post Author