Copil de 8 ani, dispărut la Lunga, în timp ce era la scaldă / UPDATE: Medicii au pronunțat decesul micuțului

Căutări disperate ale pompierilor de la ISU Arad și Timiș, în satul Lunga. Un copil de 8 ani a plecat să facă baie într-o baltă, alături de prietenii lui, dar a dispărut. UPDATE: Copilul a fost găsit de scafandri și se încearcă resuscitarea.

Seară agitată în satul Lunga, comuna Comloșu Mare. Toată suflarea așteaptă o veste bună de la salvatorii de la ISU Arad și Timiș. Aceștia au fost chemați printr-un apel la 112, fiind anunțați că a dispărut un copil de 8 ani. Acesta a plecat să facă baie într-o baltă din sat, alături de alți copii, însă, la un moment dat, a dispărut. El a fost văzut ultima dată imediat după ce a intrat în apă.

Căutările au început imediat, salvatorii intervenind cu 2 ofițeri, 22 subofițeri, 3 autospeciale de serviciu, 2 autospeciale de intervenție, o autospecială scafandri, un microbuz, 5 bărci, 5 baloane de iluminat și 5 generatoare curent. De la Arad au venit 2 scafandri.

UPDATE: La mai bine de două ore de la apelul de la 112, copilul a fost găsit de scafandri. El a fost predat inconștient unui echipaj SAJ, care efectuează manevre de resuscitare.

UPDATE 2: Medicii au încercat timp de un ceas să-l resusciteze pe copilul de numai 8 ani. Din păcate însă, nu au reușit, astfel că, puțin după ora 23, a fost pronunțat decesului micuțului.

About Post Author