Colegiul „Ungureanu” are ofertă pentru cercetarea arheologică

Ungureanu

Șantierul de la Colegiul „Emanuil Ungureanu” va merge mai departe, fără probleme de… arheologie. Firma care execută lucrările a depus și unica ofertă pentru acest contract.

La jumătatea lunii iunie, Primăria Timișoara a scos la licitație „servicii de supraveghere și cercetare arheologică preventivă în perimetrul afectat de investiția «Reabilitare construcții, instalații clădire B2 la Colegiul Tehnic E. Ungureanu»”. Este nevoie de un astfel de contract, el fiind solicitat de Direcția Județeană pentru Cultură Timiș. În plus, „cercetarea arheologică poate fi realizată numai pe baza autorizațiilor emise de către Ministerul Culturii”.

Primăria oferă peste 350.000 de lei, cu TVA, pentru acest contract. A fost depusă o singură ofertă, din partea asocierii Constructim SA – Universitatea de Vest Timișoara.

Licitația pentru reabilitarea propriu-zisă a Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” a fost câștigată în primăvara lui 2021 de asocierea Constructim – Biconect – Atelierul Arhitext – CBM Elpro Instal – Prodao-Ing. Aceasta a oferit un preț de aproape 21,4 milioane de lei, cu TVA, pentru un contract cu o durată de 21 de luni, din care 18 pentru execuție.

About Post Author