„Colectorul” Florin Gagea, pus șef la Direcția Monitorizare și Control din ISCTR

sursa foto: www.tirmagazin.ro

Primăvara se numără… sinecurile. Conducerea ISCTR a fost preluată, în urmă cu o lună, de Claudiu Nisulescu, consilier județean în Mehedinți și personaj controversat. Județul Timiș are și el un reprezentant în conducerea instituție, un ins la fel de controversat ca șeful lui.

Conform puterea.ro, imediat după instalare, Teodor-Claudiu Nisulescu a făcut o mutare care i-a lăsat mască pe cei din ISCTR. L-a numit pe Florin Gagea în funcția de director al Direcției Monitorizare, Control și Reglementări. Adică, este ceva de genul că sacul și-a găsit peticul.

„Acesta este cunoscut de transportatorii din zona județului Timiș pentru abilitatea de închide ochii la nereguli, dar nu degeaba. Poate și de aceea, imediat după ce a fost numit în fruntea Direcției Monitorizare, Control și Reglementări, Florin Gagea este musafir prin sediul ISCTR, fiind permanent plecat prin țară. De ce? Cei din ISCTR și transportatorii știu de ce, dar mai ales se cunoaște la nivelul anumitor instituții de ce merge Gagea prin țară. Nu întâmplător, el a fost botezat «Colectorul»”, precizează aceași sursă.

About Post Author