23 ianuarie 2021

CJ Timiș anulează toate evenimentele publice până în 31 martie / VIDEO

cj timiș

Toate evenimentele care ar fi trebuit să aibă loc în perioada următoare în spații și instituții care țin de CJ Timiș au fost anulate. Decizia a fost luată în scop preventiv.

Șefii Consiliului Județean Timiș au decis să anuleze toate evenimentele în perioada 10 – 31 martie. Este vorba despre orice ar fi trebuit să aibă loc în Palatul Administrativ sau în instituții care țin de CJ Timiș. Interdicția vizează, printre altele, Muzeul Național al Banatului, Muzeul de Artă, Muzeul Satului Bănățean, Biblioteca Județeană sau Centrul de Cultură și Artă.

Președintele CJ Timiș,Călin Dobra, a declarat, într-un mesaj video, că măsura este preventivă. El recomandă timișenilpr populației să respecte măsurile de igienă recomandate. „Am decis în urmă cu puțin timp să anulăm toate evenimentele pe care urma să le găzduim în spațiile consiliului județean, precum și în instituțiile subordonate. Decizia este valabilă până la 31 martie și am luat-o doar ca o măsură de precauție și nimic mai mult”, a spus Dobra.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: