Cinci elevi și șapte profesori din Timiș sunt internați cu Covid

online

În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost confirmați cu Covid cinci elevi și un cadru didactic. Copiii sunt din Saravale, Dumbrăvița și Timișoara, iar profesorul, din Timișoara. În județ sunt patru școli care funcționează în scenariul roșu.

În Timiș sunt internați cinci elevi care au Covid, iar în izolare sunt alți 268 de copii. De asemenea, sunt în spital șapte profesori, în izolare fiind încă 92 de cadre didactice. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, în ultimele 24 de ore au fost confirmați cu Covid cinci elevi și un profesor.

Doi elevi sunt de la școala din Saravale și câte unul la școala din Dumbrăvița, respectiv Liceul Tehnologic I.C. Brătianu Colegiul Național Ana Aslan, ambele din Timișoara. La Liceul Logos a mai fost confirmat un profesor infectat cu coronavirus.

La 10 zile de la începerea anului școalar, în Timiș sunt patru unități de învățământ în scenariul roșu: Școala nr. 19 (3 cadre didactice confirmate), Liceul Logos (6 cadre didactice cu coronavirus), Liceul Grigore Moisil, corpul de clădire de pe strada Ghirlandei (trei elevi confirmați) și Școala Gimnazială Bencecu de Sus (un cadru didactic confirmat și 9 cadre didactice în izolare).

About Post Author