Site icon Stiri de Timisoara

Bărbat reținut în Șag, după ce a împușcat mai mulți câini

arme

Percheziții ale polițiștilor de la Serviciul Arme și Substanțe Explozive, la Șag. Ei au mers la locuința unui bărbat care, la începutul anului, a împușcat mai mulți câini și a amenințat o femeie care l-a văzut în „acțiune”.

În 2 ianuarie, în apropierea haltei de tren din Șag, un bărbat își plimba câinele. A fost atacat de niște câini fără stăpân. A plecat acasă și a revenit cu un pistol de 9 mm, cu care a început să tragă în animale. A ucis un câine și a rănit alții, fiind întrerupt de o angajată a haltei, care i-a spus că va chema poliția și l-a rugat să înceteze și să meargă acasă. Bărbatul a îndreptat însă pistolul către femeie, amenințând că o împușcă și pe ea.

Întreaga povestea a ajuns la cunoștința polițiștilor abia în 12 ianuarie. Oamenii legii au găsit câinele împușcat, așa că au făcut demersurile necesare pentru autorizația de percheziție, iar sâmbătă au mers acasă la bărbatul respectiv. Au găsit acolo un adevărat arsenal: pe lângă pistolul Glock de 9 mm, omul avea și două puști, una de tir și una de vânătoare, cu tot cu muniție. Armele nu erau înregistrate, iar posesorul lor nu avea permis să le folosească.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției, pentru audieri, și va fi reținut pentru 24 de ore.

Exit mobile version