Bărbat imobilizat, salvat de pompieri dintr-un incendiu / FOTO

Un bărbat de 74 de ani a fost scos din casă in extremis de pompieri, după ce imobilul fusese cuprins de flăcări. Omul rămăsese imobilizat în interior, salvarea lui fiind o operațiune contracronometru.

Pompierii au fost chemați prin 112, de un vecin care văzuse flăcările care cuprinseseră o casă de pe strada Herculane. Același vecin le-a spus salvatorilor că proprietarul imobilului este imobilizat la pat și este posibil ca el să se afle în interiorul casei incendiate.

La locul incendiului au ajuns de urgență două autospeciale de stingere, cu 12 pompieri, și un echipaj SMURD. Salvatorii au observat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum în bucătăria aflată la parterul locuinței. „Fără să stea pe gânduri, pompierii au pătruns rapid în imobil unde au găsit un bărbat de 74 de ani, imobilizat în camera de lângă bucătăria incendiată. Victima a fost extrasă de urgență și predată echipajului SMURD, în stare de conștiență, intoxicat cu fum. Paramedicii i-au acordat primul ajutor”, au transmis cei de la ISU.

Pompierii au stins rapid incendiul, astfel acesta nu s-a extins și la celelalte încăperi ale casei.

About Post Author