Banatul, văzut de la fereastră. Concurs foto… nemțesc

Cum se vede lumea voastră de la fereastră? E ceea ce vor să afle FunkForum, Banater Zeitung și Consulatul Germaniei la Timișoara. Nu trebuie decât să trimiteți o fotografie cu… Banatul văzut de la geam.

FunkForum, împreună cu Banater Zeitung și Consulatul Germaniei la Timișoara, organizează un concurs foto. Se numește „Banatul de astăzi – privire pe fereastră” și vrea să descopere perspective diferite asupra acestei părți de țară, în vremurile neobișnuite pe care le trăim.

„Ne interesează noua perspectivă care a rezultat în urma pandemiei de coronavirus. O nouă perspectivă, să spunem așa, asupra Banatului de astăzi, pe care am dori s-o reprezentăm simbolic prin acest concurs, pe de o parte. Pe de altă parte, vrem să aruncăm o privire și asupra perspectivei celorlalți”, spune organizatorii.

Trimiteți prin e-mail cea mai bună imagine despre care credeți că se potrivește cu tema „Banatul de astăzi – o privire pe fereastră”. Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Termenul limită este 15 ianuarie.

About Post Author