Site icon Stiri de Timisoara

Avarie masivă la Colterm, în zona Prezan. Bătaia de joc continuă

apă caldă

Într-una dintre cele mai reci zile din an, timișorenii care sunt racordați la Colterm și locuiesc în zona Prezan au parte de o surpriză neplăcută. Colterm anunță „întrerupere apă caldă, marți și miercuri, 10-11 ianuarie”. Dar e chiar mai complicat de atât.

„Ca urmare a unei avarii produse la rețeaua de apă caldă de consum, la PT 92, am fost nevoiți să întrerupem furnizarea acestui serviciu, în perioada 10.01.2022 până în 11.01.2022, ora 16”, transmite, marți dimineață, printr-un e-mail, Colterm. Sunt afectați de această avarie cei care locuiesc pe străzile Orion, Mareșal Constantin Prezan și Martir Vasile Balmuș. Pentru conformitate, marți și miercuri sunt 11 și 12 ianuarie.

Dar să continuăm. Nu e apă caldă și nici căldură nici pe alte străzi, dar asta poți afla numai dacă studiezi și pagina de Facebook a companiei „Colterm SA – în insolvență”. Potrivit acesteia, „echipele Colterm sunt pe teren și lucrează pentru remedierea următoarelor avarii: PT 92 – Avarie la rețeaua de apă caldă de consum. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Mareșal Constantin Prezan, Martir Vasile Balmuș; PT 91 – Este întreruptă furnizarea apei calde de consum și a încălzirii . Afectează consumatorii de pe străzile: Aleea Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius, Sudului”.

„Echipele Colterm fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate”, scrie tot pe Facebook.

E cam ca la Radio Erevan. Nu e marți și miercuri, ci luni și marți, și nu doar pe trei străzi, ci pe vreo opt, și nu doar apă caldă, ci și căldură. Iar respectul pentru plătitorul de facturi uriașe este zero.

Exit mobile version