7 august 2020

Asistentă de la Spitalul CFR din Timișoara, infectată cu coronavirus

babeș

O asistentă de la Spitalul CFR a fost internată la Spitalul „Victor Babeș”, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a stat în izolare acasă până au venit rezultatele testului.

Asistenta a prezentat simptome de Covid-19 în timp ce se afla la serviciu. Medicul de gardă a decis ca acesteia să i se recolteze probe, iar femeia a fost trimisă în izolare acasă. Când testul venit pozitiv, asistenta a fost internată la Spitalul „Victor Babeș”.

„Este vorba despre o asistentă medicală de pe secția medicină internă, care mai lucrează și la o clinică privată specializată în medicina muncii, respectiv un centru de permanență. S-a făcut ancheta epidemiologică, s-au identificat persoanele cu care a avut contact direct. Acestea nu au simptome, dar sunt izolate la domiciliu. În paralel a fost anunțată și Direcția de Sănătate Publică”, spune Adela Filipescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timișoara.

În ultimele două zile, în județul Timiș au fost înregistrați cinci noi pacienți de coronavirus. În total, de la declanșarea pandemiei au fost depistate 522 de cazuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: