Site icon Stiri de Timisoara

Aproape un milion de lei, bani de dezvoltare, pentru Ghizela. Cum împarte CJ Timiș 33 de milioane de lei

ghizela

sursa foto: https://dejica.wordpress.com

Consiliul Județean Timiș împarte către UAT-uri aproape 33 de milioane de lei. De această dată, Cenei, Dumbrăvița și Foeni, conduse de primari USR, primesc și ele bani. Singura localitate unde nu se va distribui nimic este Timișoara.

„Consiliul județean a solicitat în scris tuturor unităților administrativ-teritoriale cereri pentru acordarea de sume pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care nu le pot finanța din veniturile proprii”, transmit reprezentanții Județului.

S-a tras linie și s-a numărat, astfel că, în ultimul plen al CJ, consilierii au aprobat „repartizarea sumelor din fondul la dispoziția consiliului județean pentru unitățile administrativ-teritoriale din județul Timiș pe anul 2022”.

Cine și cât primește

Cei mai mulți bani – 994.000 lei – vor fi destinați primăriei din Ghizela. Alte sume vor fi alocate astfel:

De remarcat că, de această dată, comunele în care primarii sunt de la USR au primit și ele bani. Singura UAT care nu se regăsește pe această listă este Timișoara.

Exit mobile version