Apartamente pentru medici și asistenți, în Giroc. ANL a pornit licitația

construire

foto: Arhivă

1,2 milioane de euro pune la bătaie Agenția Națională de Locuințe pentru 22 de apartamente destinate specialiștilor din sănătate. Blocul va fi ridicat în Giroc, pe terenul CJ Timiș, în zona în care a început deja construirea altor patru imobile.

ANL a publicat în SEAP anunțul privind „contract de proiectare și executie lucrări aferent obiectivului de investiţie «Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, specialiști din sănătate, comuna Giroc»”. Este vorba despre 22 de apartamente, într-un bloc în regim P+2E.

„Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare (proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE). Verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj. Întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire. Verificare și avizare dosare instalații gaze naturale aferente”, scrie în anunțul de licitație.

Agenția Națională de Locuințe este dispusă să ofere pentru acest contract cel mult 5,95 milioane de lei, cu TVA, adică 1,2 milioane de euro. Ofertele pot fi depuse până în 12 mai,

Pe terenul pus la dispoziție de CJ Timiș se lucrează deja la alte patru blocuri pe care le construiește ANL. „Construim 4 blocuri P+2E pentru tineri. Consiliul Județean Timis a pus la dispoziția Agenției Nationale pentru Locuințe întreg terenul necesar, 7.500 de mp. Proiectul costă aproximativ 15 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de ANL”, anunța președintele CJ, Călin Dobra. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 25 februarie 2019. Termenul de execuție este de 20 de luni.

About Post Author