Antrenorul Florin Bugar a murit. Era infectat cu coronavirus

florin bugar

Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin a României, Florin Bugar, a murit la numai 49 de ani. Diagnosticat cu Covid, Bugar a stat internat două săptămâni, însă noaptea trecută inima lui s-a oprit.

Florin Bugar, care era antrenorul echipei naționale de fotbal feminin a României și al echipei Piroș Security Arad, a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie. Starea lui s-a agravat însă în timp, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie Covid.

„Veste tragică, atât pentru echipa noastră, cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate, în noaptea de 22 octombrie, la ora 1,30, antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, echipa națională feminină a României sub 19 ani. Mulțumim, Profesore, pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat”, au postat, pe Facebook, cei de la Piroș Security Arad. Bugar urma să împlinească 50 de ani. (sursa foto: www.specialarad.ro)

About Post Author