25 ianuarie 2021

Alin Nica are consilieri personali. Viorel Coifan și Marian Vasile revin la CJ

CJ Timiș

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, și-a început prima săptămână de lucru. Are deja patru consilieri personali, din care trei foști consilieri județeni. Unul a ocupat chiar funcția pe care a câștigat-o, în urmă cu o lună, Nica.

Patru consilieri personali își poate alege președintele CJ Timiș, iar Alin Nica a și făcut asta. Îi vor fi cei mai apropiați colaboratori, pe parte administrativă, Vasile Ciuruș, Viorel Coifan, Flaviu Iepan și Marian Constantin Vasile.

Singurul nume nou este Vasile Ciuruș, colaborator anterior al lui Alin Nica. El se va ocupa de partea de comunicare. Flaviu Iepan, fost consilier județean, va avea în grijă relația cu primarii. Marian Constantin Vasile, fost vicepreședinte al CJ și demisionat din PNL în urmă cu exact un an, va gestiona probleme curente ale instituției. Alin Nica a decis să-l coopteze în echipă și pe Viorel Coifan, fost președinte al CJ, fost președinte al PNL Timiș și fost deputat. Cu multă experiență, Coifan nu a prins loc pe lista de consilieri județeni a liberalilor, întocmită în mandatul lui Nicolae Robu. El îl va consilia pe Nica exact pe chestiuni de administrație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: