16 ianuarie 2021

Alexandru Avram, de la Administrația Prezidențială, transferat la CJ Timiș

Alexandru Avram

CJ Timiș a transferat, de la Administrația Prezidențială, un specialist în economie și dezvoltare locală, cu experiență universitară. Alexandru Avram va fi consilier la Compartimentul Strategii, Relații Instituții Publice și Mediul de Afaceri.

Echipa lui Alin Nica a fost completată în ultimele zile cu un lector de la Universitatea de Vest. „Alexandru Avram se bucură de o vastă experiență în administrația publică, coordonând activitatea Institutului Național de Administrație (INA), Centrul Regional Timișoara, începând cu 2013. În ultimii trei ani și jumătate și-a desfășurat activitatea la Administrația Prezidențială a României, oferind o activitate susținută de consiliere pe probleme economice și diplomație economică. Îmi doresc să valorific experiența sa academică și administrativă în relaționarea cu mediul de afaceri și în acțiunile de diplomație economică, și, totodată, în elaborarea politicilor publice de dezvoltare socio-economică a județului nostru”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Avram este unul dintre colaboratorii anteriori, pe parte economică, ai lui Nica. El a fost „coordonatorul eforturilor de a transpune viziunea mea de dezvoltare pentru județul nostru în programul de guvernare locală «Timișul la nivel european»”, a mai transmis șeful CJ.

Alexandru Avram a venit prin transfer de la INA și va fi consilier superior la Compartimentul Strategii, Relații Instituții Publice și Mediul de Afaceri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: