60 de burse pentru studenți, pentru școli de vară, de la Ordinul Arhitecților

Ordinul Arhitecților

Ordinul Arhitecților din România / OAR oferă, în această vară, 60 de burse, în valoare de 800 lei fiecare, studenților de la facultățile de arhitectură care vor să participe la o școală de vară. Înscrierile încep în câteva zile.

Prin aceste burse, OAR susține activitățile educaționale care pun studenții arhitecți în contact direct cu profesia, precum și cu diverse aspecte ale culturii mediului construit. Bursele se acordă din bugetul Timbrului arhitecturii pe anul 2021. Se poate înscrie pentru o astfel de bursă orice student al unei facultăți de arhitectură. Studenții care au primit bursă OARanul trecut sunt eligibili doar dacă și-au îndeplinit toate obligațiile în termenele asumate.

Înscrierile se vor face în perioada 15 – 24 iunie, aici, iar jurizarea va avea loc între 28 iunie și 2 iulie. La înscriere este nevoie de o scrisoare de intenție în care se specifică școala de vară aleasă și nmotivele pentru care s-a optat pentru aceasta, de un CV și de un scurt portofoliu. Cei care au mai participat în trecut la școli de vară pot introduce în scrisoarea de intenție detalii despre participările anterioare. Opțional, poate fi anexată și o scrisoare de recomandare.

Vor evalua dosarele de înscriere membrii Colegiului Director al Ordinul Arhitecților. Rezultatele vor fi anunțate în 5 iulie și vor fi publicate pe site-ul organizației.

About Post Author