50 decese. O femeie, contact al unui pacient infectat în Timișoara, a murit în Hunedoara

coronavirus

Încă trei decese ale unor pacienți infectați cu noul tip de coronavirus în România. S-a ajuns la numărul total de 50. Ultimii trei provin toți din județul Hunedoara. O femeie a fost internată la Timișoara, unde a fost contact de salon cu caz confirmat.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni seară încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacienți cu vârste cuprinse între 60 și 77 de ani, cu patologii asociate de tip cardiac și oncologic. Conform GCS, au murit:

  • un bărbat, 77 de ani, județul Hunedoara. În 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru Covid-19, testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Rezultatul testării din 28 martie a fost pozitiv. Dată deces: 30 martie – Spital Municipal Hunedoara. Patologie preexistentă: cardiopatie ischemică.
  • un bărbat, 74 de ani, județul Hunedoara. Internat în 19 martie în Secția de oncologie Deva. În 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru Covid-19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Data confirmării: 30 martie. Dată deces: 27 martie. Patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoză peritoneală
  • o femeie, 60 de ani, județul Hunedoara. În 26 martie s-au recoltat probe biologice pentru Covid-19, testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Data confirmării: 30 martie. Dată deces: 29 martie – Spital Municipal Hunedoara, Secția ATI. Pacienta a fost transferată de la Institutul Cardiovascular Timișoara în 26 martie, fiind contact de salon cu caz confirmat. Patologie preexistentă: cardiopatie, insuficiență cardiacă.

About Post Author