400010, noul șef al Biroului Asistare Primar, la Timișoara

Primarul Dominic Fritz va avea șeful de birou pe care și l-a dorit. A fost un candidat unic, care la interviu a făcut peste 90 de puncte din 100 posibile și, probabil, își va prelua postul în câteva zile

șef

Concursul pentru postul de șef birou la Biroul Asistare Primar a fost lansat în urmă cu exact o lună. Condițiile erau multe și foarte precise: studii universitare, masterat în administrație publică, management sau în specialitatea studiilor și perfecționare în administrația publică. De asemenea, era nevoie de un vorbitor de engleză și germană, la nivel avansat, respectiv mediu.

S-au cerut și cunoștințe de Microsoft Office, Google Workspace și „instrumente informatice de management al proiectelor”. Experiența era și ea importantă: cel puțin șapte ani în specialitatea studiilor, minimum cinci ani în managementul echipelor și minimum trei în managementul proiectelor.

Au fost trei candidați care și-au depus dosarele: Alina Poenar, 400010 și 400011. Numai 400010 a mers mai departe și a susținut o probă scrisă, la care a făcut 84,66 puncte, urmată de un interviu, la care punctajul a fost 90,66. Cu un total de 173,32 puncte, candidatul a fost admis.

Din postura de șef de birou, el va deveni mâna dreaptă a primarului Dominic Fritz. Îi va planifica acestuia agenda, va urmări proiectele strategice și se va asigura că sunt implementate conform graficelor. De asemenea, va reprezenta primăria în relația cu cetățeanul, administrația centrală și locală, alte instituții și organizații. Tot șeful de birou va fi manager de proiect, pe diverse proiecte indicate de edilul șef.

Probabil în zilele următoare municipalitatea va anunța cine este… misteriosul 400010.

About Post Author