12 medii de 10 la Bac, în Timiș. S-au afișat rezultatele

bacalaureat

Aproape 5.000 de candidați au trecut prin emoțiile de la Bac în acest an, în Timiș. S-au afișat rezultatele, iar 12 absolvenți au reușit să obțină nota maximă. Numărul lor ar putea crește după contestații.

La probele scrise de la Bacul din acest an s-au înscris, în Timiș, 4.984 absolvenți, din care 1.207 din promoțiile anterioare. În premieră, rezultatele au fost afișate fără numele candidatului, în conformitate cu Regulamentul GDPR. Tinerii au primit un cod unic, în baza căruia fiecare își poate consulta rezultatele.

Sunt 12 medii de 10 la examenul maturității, iunie 2020, în Timiș: câte două de la Colegiul Național Bănățean, Colegiul Național Pedagogic Carmen Sylva și Liceul Teoretic Grigore Moisil, toate din Timișoara, respectiv două de la Liceul Teoretic Coriolan Brediceanu Lugoj. Au mai luat nota maximă câte un elev de la Liceul de Artă Ion Vidu, Liceul Teoretic Vlad Tepeș, Colegiul Național CD Loga și Liceul de Arte Plastice.

Contestațiile pot fi depuse marți, 30 iunie, între orele 16 și 20, respectiv 1 iulie, orele 8 – 12. Rezultatele finale vor fi publicate în 5 iulie. Rata de promovare înainte de contestații este, în Timiș, de 61,02%. Este cu peste 2 procente în scădere față de anul trecut.

Toate rezultatele pe Timiș pot fi văzute aici.

About Post Author