10 ore de înot non stop la Timișoara. Primul pas spre un milion de euro

înot

20 km de înot, adică 400 de bazine, adică 10 ore de înot fără oprire. Este recordul pe care încearcă să-l doboare duminică, 2 februarie, Timea Somogyi. Așa începe campania de strângere a un milion de euro.

La Timișoara începe o campanie de strângere de fonduri destinate realizării unui complex sportiv multifuncțional. „Nu există nici un complex sportiv de genul acesta, iar recuperarea, inaccesibilă financiar pentru mulți, se face fragmentat, în diferite locuri, și este cu mult sub necesarul unui oraș de mărimea Timișoarei. Pentru început vrem să strângem un milion euro”, transmit inițiatorii proiectului. Acesta se va desfășura pe parcursul unui an și va include o succesiune de acțiuni și evenimente.

Timea Somogyi sparge gheața cu un nou record personal și, foarte posibil, un nou record în Timișoara: 20 de km de înot single. Mai exact, 400 de bazine, adică 10 ore de înot nonstop. Se întâmplă duminică, 2 februarie, de la ora 9, la Arena Aqua Sport, din Calea Dorobanților.

Proiectul „Complex sportiv «Fără bariere»” este susținut de Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale / ACAS. Acesta este cât se poate de ambițios și prevede achiziționarea sau construirea unui complex sportiv multifuncțional, pentru recuperare / relaxare / antrenament / performanță. Aici ar urma să aibă acces gratuit copiii și adulții cu dizabilități, dar și seniorii.

Poți ajuta alături de prieteni

Timp de un an vor avea loc diverse evenimente sportive, evenimente culturale, dar și evenimente cu invitați speciali din lumea sportului. În plus, vor exista pachete de activități sportive gen team building care includ: înot, meciuri amicale de fotbal / volei / handbal / baschet / tenis, ciclism, atletism. Acestea vor reveni celor oferă sponsorizări minime de 5.000 euro. „Ele vizează diverse grupuri: de prieteni / colegi / vecini, coorporații, școli, facultăți, organizații, asociații, biserici, comunități din localitățile limitrofe Timișoarei”, explică cei de la ACAS.

Oricine se poate implica și poate contribui. Puteți urmări evoluția proiectului, puteți crea un grup alături de care să beneficiezi de pachetul de activități sportive recompensatorii sau puteți avea chiar voi idei.

About Post Author