29 noiembrie 2020

Un milion de euro pentru cinci spitale din Timiș. CJ dă bani pentru aparatură

covid

Până la 200.000 de euro fiecare pot obține cinci spitale din Timiș, bani nerambursabili pentru cumpărarea de aparatură medicală. Banii sunt alocați prin CJ Timiș, în premieră printr-o schemă de minimis.

Spitalele din Sânnicolau Mare, Făget, Jimbolia, Deta și Lugoj pot accesa, în luna iunie, fonduri nerambursabile alocate de Consiliul Județean Timiș, printr-o schemă de minimis. Aceasta are ca scop susținerea și stimularea furnizării de servicii medicale, prin achiziția de echipamente medicale. CJ Timiș a realizat și un ghid care prevede condițiile și criteriile de eligibilitate. Suma maximă care poate fi accesată este de 200.000 euro.

„Am implementat această măsură în urma consultărilor cu autoritățile locale. Acestea nu pot face față la toate cheltuielile pe care le presupune dotarea cu echipamente medicale și este datoria noastră să intervenim. Schema de minimis ne dă siguranța că banii vor ajunge acolo unde e cu adevărat nevoie de ei, în mod transparent”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra. Termenul până la care pot fi depuse dosarele de finanțare este 28 iunie, iar mai multe detalii pot fi găsite aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: